TIETOSUOJASELOSTE

CUSTOMERS OUTSIDE EU?

Please contact us by email: ssh@reindeerproductions.fi, if you have questions of GDPR or our own Privacy Policy.

 

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

REKISTERINPITÄJÄ JA SEN YHTEYSTIEDOT

Schola Sancti Henrici ry
c/o Vapaavuori, Käpytie 15 A 2, 00650 Helsinki | Y-tunnus 1827167-7 | schola@henrici.fi

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ

Markus Kuisma
markus@reindeerproductions.fi
c/o Reindeer Productions Oy
Viljatie 4 C 23, 00700 Helsinki | p. 045 117 4407 | Y-tunnus 2862280-5 | yhteys@reindeerproductions.fi

REKISTERIN NIMI:

Schola Sancti Henrici ry:n tietosuojarekisteri.

MITÄ TIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan antamana mahdollisesti asiakkaan etunimi, sukunimi,, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli. Rekisteriin kerätään myös anonyymiä dataa sivuston käyttöhistoriasta, kuten vierailuiden lukumäärä, sivustolla vietetty aika sekä sivustolla mahdollisesti tehdyt toimet.

MIHIN HENKILÖTIETOJA KÄYTETÄÄN?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin
  • Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

KUINKA KAUAN HENKILÖTIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

TIETOJEN LUOVUTUS KOLMANSILLE OSAPUOLILLE:

hteistyökumppanimme vastaavat osaltaan tietosuoja-asetusten noudattamisesta EU-alueella. Uutiskirje- ja analytiikkayhteistyökumppanimme MailChimp ja Google saattavat siirtää tietoja EU- tai ETA-maiden ulkopuolelle. Henkilötietoja voidaan siirtää Euroopan unionin, Euroopan talousalueen tai muiden maiden sisällä, joiden Euroopan Komissio on todennut takaavan riittävän tietosuojan tason.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET:

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

ASIAKKAAN OIKEUDET ASIAKKAANA SINULLA ON SEURAAVAT OIKEUDET:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus

SUORAMARKKINOINNIN SUOSTUMUKSET JA KIELLOT:

Asiakkaalla on mahdollisuus tilata uutiskirje.
Uutiskirjeen voi perua suoraan uutiskirjeen viestissä olevan linkin kautta.

KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ:

Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita vierailemasi sivut tallentavat käyttämällesi tietokoneelle tai päätelaitteelle. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä helpompaa ja nopeampaa ja auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman käyttäjäkokemuksen.Voimme esimerkiksi kohdentaa viestintäämme sinulle sopivaksi sen mukaan, millä sivullamme olet vieraillut.

Sivuston teknisen toiminnan ja käytön kannalta jotkin evästeet ovat välttämättömiä. Lisäksi saatamme käyttää suorituskykyä mittaavia ja toimintaa seuraavia evästeitä. Suorituskykyä mittaavia evästeitä käytämme parantamaan sivustomme toimintaa seuraamalla, miten käyttäjät sivustoamme käyttävät. Näiden keräämä tieto on anonyymia ja sitä käytetään parantamaan verkkosivujen toimivuutta.

Toimintaa seuraavia evästeitä käytämme käyttäjän tunnistamiseen ja seurantaan. Ne voivat sisältää myös käyttäjään kohdistettavia yksityistietoja, kuten nimi- ja osoitetietoja. Sivustolla on kuitenkin vain ne tiedot, jotka olet itse sille antanut. Myös sivuston käyttöhistoriaasi voidaan hyödyntää, jotta voimme tarjota kohdennetumpaa palvelua.

Sivustomme saattaa hyväksyä myös kolmannen osapuolen lähettämiä evästeitä. Esimerkiksi Facebookin tai Googlen mainoksia sisältävät verkkosivustot saattavat lähettää tietokoneellesi evästeitä käynnin aikana. Näistä evästeistä vastaavat kolmannen osapuolen toimijat itse. He ilmoittavat evästekäytännöistään omilla sivuillaan.

Evästeet voivat olla väliaikaisia tai pysyviä. Väliaikaiset poistuvat päätelaitteeltasi, kun suljet selaimen. Pysyvät evästeet säilyvät pidemmän, ennalta määritellyn ajan. Voimme käyttää sekä väliaikaisia että pysyviä evästeitä.

Lisää tietoa evästeistä löydät myös Viestintäviraston verkkosivustolta osoitteesta: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html

HALUATKO POISTAA EVÄSTEEMME?

Voit päättää itse verkkoselaimen asetuksia muuttamalla, missä määrin haluat sallia evästeiden toiminnan tietokoneessasi. Voit estää selaintasi käyttämästä evästeitä, poistaa jo tallennetut evästeet ja pyytää selaimeltasi ilmoituksen uusista evästeistä.

Evästeet voit poistaa selainohjelmasi ohjeiden mukaan.

Evästeiden käytön estäminen tai niiden poistaminen saattaa haitata joitakin sivustomme toimintoja.